top of page
ewt linnie_edited.jpg

Consultancy

Multidisciplinair advies op maat

Wil jij het welzijn van je kudde onder de loep nemen? Heb je te maken met een paard met gedragsproblemen? Wil je net een stapje verder gaan en de socialisatie van je veulen volgens een gestructureerd plan aanpakken? Heb je hulp nodig bij terugkerende angsten bij je paard? Met ons team werken we graag een plan van aanpak voor je uit. Ook hier is zoals steeds de rode draad een combinatie van theorie en praktijk, zodat je vanuit een goed begrip vooruit kan werken.

Welzijnsadvies

Merk je dat je paard toch niet zo lekker in zijn vel zit? Is er sprake van chronische stress of onrust in je kudde? Iedereen wil uiteraard het best mogelijke voor zijn paard. Wij helpen je bij het uitdenken en realiseren van een praktisch plan op maat.

Gedragsanalyse

Ongewenst gedrag bij paarden kan heel wat vormen aannemen: agressie, stalondeugden, staakgedrag, angstreacties ...

Vanuit ons multidisciplinair perspectief pakken we dit gedrag bij de wortels aan. We gaan op zoek naar de onderliggende emotie, motivatie en de processen die dit al in stand houden. Eens deze geïdentificeerd zijn, werken we samen met jou een haalbaar plan van aanpak uit en bekijken we hoe we - indien nodig - ook praktisch kunnen ondersteunen.

Hulp nodig? Neem contact op.

Weet je niet zeker of wij je vraag kunnen behandelen? Stel ze toch maar! Kunnen wij je zelf niet helpen, dan verwijzen we je graag door naar de geschikte professional binnen ons netwerk.

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt om contact op te nemen!

bottom of page