top of page

Onze filosofie

Equine Welfare Team is een multidisciplinair kennis- en trainingscentrum dat ontstaan is uit de samenwerking van drie warmhartige professionals uit de paardenwereld: Hanna-  gedragsdierenarts, Noor - trainer en Stephanie - dierfysiotherapeut.

 

Vroeg in onze professionele carrière werd het ons al duidelijk: alles weten over alles, is onmogelijk. Daarom kozen we ervoor om ons toe te leggen op onze sterktes en ons te omringen door elkaar. Allen met dezelfde visie, ieder met een andere insteek. Samen eens zo sterk.

Multidisciplinair en complementair.

Dat is ons Equine Welfare Team.

 

Centraal in onze visie staat het 'welzijn', in de meeste brede zin van het woord. Een gelukkig paard is mentaal én fysiek in balans. Het heeft een goed bespierd, soepel lijf, maar ook een evenwichtige geest, en plezier in het samenwerken met de mens. We streven dan ook naar optimaal welzijn voor élk paard.

Betrokken en gepassioneerd

Dat is ons Equine Welfare Team.

 

Alle drie leden van het Equine Welfare Team hebben een wetenschappelijke achtergrond. We zijn gedreven om te blijven leren, om onze koppen bij elkaar te stekken wanneer we voor vraagtekens komen te staan, om te blijven zoeken naar antwoorden, om oude visies bij te schaven of te vervangen door nieuwe, wetenschappelijke inzichten waar nodig.

Gedreven en grondig.

Dat is ons Equine Welfare Team.

 

Elk lid van ons team heeft de afgelopen jaren de durf gehad om alle kennis die ze hadden in vraag te stellen, en kritisch na te denken over wat paardenwelzijn is. We staan voor een zachte, liefdevolle samenwerking tussen mens en paard. Maar bovenal ook voor plezier.

Zacht en warmhartig.

Dat is ons Equine Welfare Team.

EQWTFinaal-28.jpg
bottom of page